28 de maig, Francesc-Marc Álvaro

Francesc-Marc Álvaro

Torna una nova edició del #vallspiula! El proper dijous 28 de maig al restaurant Portal 22 a les 20:30 hores, l’avantguarda piulairadora de Valls es tornarà a trobar per compartir una gran vetllada amb el periodista i escriptor Francesc-Marc Álvaro (@fmarcalvaro | www.francescmarcalvaro.cat), on farem un recorregut pel mapa polític de Catalunya sorgit dels resultats de les eleccions municipals del 24 de maig.

Francesc-Marc Álvaro és nascut a Vilanova i la Geltrú l’any 1967 i llicenciat en Ciències de la Informació a la Universitat Autònoma de Barcelona. És columnista i editorialista del diari La Vanguardia de Barcelona i de les revistes Esguard i Serra d’Or. Col·labora en programes de debat a l’emissora radiofònica RAC1 i als canals televisius 8TV i TV3.

Compagina aquesta tasca professional amb la docència del Periodisme a la Facultat de Ciències de la Comunicació Blanquerna de la Universitat Ramon Llull (Barcelona).

Ha obtingut el Premi Nacional de Periodisme, el Premi Recull, el Premi Serra i Moret, i el Premi Ibàñez Escofet, entre d’altres guardons.

I ha publicat llibres com “Entre la mentida i l’oblit. El laberint de la memòria col·lectiva” (2012), “Els assassins de Franco” (2005), “Ara sí que toca! Jordi Pujol, el pujolisme i els successors” (2003), “Una política sense país” (2005), “Per què no engeguem la política?” (1999) i “Què pensa Pasqual Maragall” (1998).

Com podeu veure una vetllada on estarem ben atents a la anàlisis política del país i on podrem piular força i gaudirem d’un gran convidat entre plat i plat.

Les places son limitades a 20 persones, el preu del sopar és de 27€ i per a reserves només cal que ens envieu un missatge a : vallspiula@gmail.com

Us hi esperem!

@vallspiula

Agraïm els vostres comentaris