25 de novembre, Maria Jesús Comellas

maria-jesus-comerllas-vallspiula

Aquest divendres 25 de novembre a les 20,30 hores, ens retrobarem en una nova edició del #vallspiula al restaurant Portal 22, on comptarem amb la presència d’una nova convidada de luxe, na Maria Jesús Comellas, (@mjcomellas | www.portal.grode.org) Mestra i Doctora en Psicologia, que ens vindrà a parlar sobre la relació entre l’escola i la família, els deures.

La M. Jesús Comellas i Carbó, és Mestra, Doctora en Psicologia, Professora emèrita titular d’Orientació Educativa del Departament de Pedagogia Aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona. Directora del grup d’Investigació GRODE (Grup de Recerca, Orientació i Desenvolupament Educatiu) de la UAB. Coordinadora dels projecte OVE (Observatori de la Violència a les Escoles) que es porta a terme a 28 centres educatius. Dinamitzadora del Projecte de la Diputació de Barcelona: Espais de debat educatiu amb i per a les famílies que s’implementa en diferents municipis de la província con la participació de la comunitat i professionals relacionats con la infància i adolescència. Coordinadora del grup XEC3 (Xarxa d’Experiència, coneixement i Capital Cultural).

Col·labora en diversos mitjans de comunicació: ARA, Catalunya ràdio, 8TV, Xarxa de Televisions locals i altres i és autora i co-autora de diverses publicacions i llibres com “Família i escolar: compartir l’educació (ed. Graó).

El gran debat que s’ha produït a les xarxes socials aquestes últimes setmanes degut a la vaga promoguda per la CEAPA de no fer deures, ens fa conscients que no només és aquest tema el que interessa o preocupa als pares, també les adquisicions d’altres coneixements, de com s’adquireixen, la tecnologia aplicada a l’aula, el temps d’esbarjo, mètodes d’aprenentatges, noves escoles, avis i àvies, el paper de les institucions i del Govern, exàmens, angoixes, pors, depressions, fracàs escolar… Durant tot el mes, al nostre twitter he penjat diversos articles.

Ens sembla que la vetllada se’ns farà molt curta amb tant temes a tractar i d’altres que de ben segur que sorgiran durant la tertúlia. Si voleu participar o fer alguna pregunta la traslladarem a la taula. Recordeu que piulem amb l’etiqueta #vallspiula.

Les places són limitades i el preu del sopar són 27 €. Podeu fer la vostra reserva al mail: vallspiula@gmail.com

Us hi esperem!

@vallspiula

Anuncis

Agraïm els vostres comentaris

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s