El politòleg Jordi Muñoz serà el primer convidat al VallsPiula d’aquesta temporada

El politòleg és expert en enquestes, demoscòpia i tractament de dades i està especialitzat en comportaments polítics i política comparada.

Ara que tot just acabem de saber que abans de que acabi l’any ens veurem abocats a unes noves eleccions, el dijous 26 de setembre, a les 20.30 h, al restaurant Portal 22, s’asseurà a la taula del @Vallspiula en Jordi Muñoz amb qui parlarem de com “remenar les dades per mirar de treure’n l’entrellat. I pensar la realitat que ens envolta amb mirada analítica.”

El primer #Vallspiula de la sisena temporada compartirà taula amb en Jordi Muñoz (@jordimunozm), politòleg i investigador en ciència política de la Universitat de Barcelona especialitzat en comportaments polítics i política comparada i expert en enquestes, demoscòpia i tractament de dades. I també col·laborador en diversos mitjans de comunicació.

Trajectòria professional

En Jordi Muñoz (València, 1979) és doctor en ciència política per la Universitat Pompeu Fabra i actualment és recercador i professor associat al Departament de Ciències Polítiques a la Universitat de Barcelona. on ensenya mètodes quantitatius i comportament polític. Membre de  Institutions and Political Economy Research Group. Ha estat investigador postdoctoral (Juan de la Cierva) a la Universitat Autònoma de Barcelona, predoctoral a la Universitat Pompeu Fabra i investigador visitant, a la Universitat de Göteborg (2012), a la Yale University (2007-08) i com a TA a la Essex Summer School on data analysis (2004 i 2005). Ha publicat la seva recerca a revistes com Comparative Political Studies, European Political Science Review, Electoral Studies, European Union Politics, Nations and Nationalism, Ethnic and Racial Studies and Regional i Federal Studies.

Els seus estudis estan relacionats amb el comportament polític i la política comparada, àmbits on ha assessorat diverses institucions i organitzacions.

S’ha especialitzat en l’estudi empíric de les actituds i preferències polítiques: és un expert en enquestes, demoscòpia i tractament de dades. Col·laborador habitual de diferents mitjans de comunicació com els matins de Catalunya Ràdio, del diari ‘Ara’ i també de CRÍTIC -on va assumir l’assessorament editorial de la revista PROCÉS-, és una de les veus de referència a Catalunya a l’hora de fer càlculs i estimacions en matèria electoral.

Reserves per al sopar

Com és habitual la trobada  està oberta a tothom i les persones que vulguin participar en aquest o en els propers sopars poden sol·licitar-ho per correu electrònic enviant un missatge a vallspiula@gmail.com. Les places són limitades fins a un màxim de 20 persones i el preu del sopar és de 27 euros.

 

 

Agraïm els vostres comentaris

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s