Vallspiula es reinventa. Torna amb la presentació del darrer llibre de Toni Aira

L’avantguarda tuitaire vallenca del #vallspiula es torna a posar en marxa després de varis mesos d’inactivitat pública.  D’un temps ençà, els components de l’associació ens hem anat replantejant els sopars tertúlia, buscant noves maneres de donar continuïtat al projecte que va començar ja fa més de 5 anys.

La formula del sopar amb ponent ha deixat de ser atractiva i ens ha portat a reinventar-nos.  Quin millor moment de fer-ho que ara, amb les conseqüències d’una crisis sanitària que no ens deixa seguir amb el format que ja teníem.

El nostre projecte no desapareix, es transforma. No serà mensual, serà quan creiem que podem aportar el nostre gra de sorra a un tema, o un ponent, o un esdeveniment. Passem al format de col·loquis, taules rodones, presentacions de llibres, actes varis. No tanquem la porta als sopars íntims, que sempre ens han funcionat tant bé, i que de moment no podem realitzar.

I quina millor manera de fer aquest canvi que amb la presentació del nou llibre d’un dels primers convidats al VallsPiula, en Toni Aira @toniaira. Serà el 22 de juny, a les 20 h, al restaurant Portal 22, on el Toni ens vindrà a presentar “L’altra guerra de successió”, de l’editorial Catarata.

L’acte serà presentat pel gestor cultural i comunicador vallenc, Jaume Pros i comptarà amb la presència de la Llibreria Roca per tot aquell que vulgui comprar el llibre.

El Toni, (www.toniaria.cat) és periodista, doctor en comunicació per la Universitat Ramon Llull. Director de Comunicació Institucional (dircom) de la UPF-Barcelona School of Management. Membre del Comitè Acadèmic de l’Associació de Comunicació Política (ACOP). És professor universitari i col·labora en diferents mitjans de comunicació, analitzant l’actualitat via tertúlies, debats i peces d’opinió.

L’acte és gratuït i obert a tothom. Es compliran totes les mesures sanitàries. És obligatori portar mascareta.

Tenim ganes de retrobar-vos. Us hi esperem!

Agraïm els vostres comentaris

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s